Opmerkelijke, want fatalistische, uitspraak van Mark Rutte, naar aanleiding van een vraag waarin zijn al te grote jovialiteit aan de orde wordt gesteld.
“Je moet jezelf niet overbakken joh… Ik ben een vrolijke man, dat kan ik ook niet helpen…”
Gezien vanuit astrologisch oogpunt zit daar best wel een kern van waarheid in. Ascendant in het Vuurteken Leeuw en de Maan daarnaast geplaatst in het Vuurteken Ram geeft volgens de astrologica extraverte trekjes aan het karakter.
Het probleem van extraverte mensen echter is dat ze veelal niks snappen van introverte mensen.

BRUSSEL – Premier Mark Rutte komt aan bij de Europese Raad in Brussel voor de EU-top. Tijdens de tweede dag van de bijeenkomst voor leiders van de Europese Unie zal opnieuw de economische crisis centraal staan. ANP KOEN VAN WEEL

Hun eigen lot accepteren ze, maar het lot van een ander, daar hebben ze vaak moeite mee.
Ik kan me uitspraken herinneren als “mensen die aan de kant staan moeten we de markt op sleuren…”
Ik weet ook dat ik toen – als outsider – dacht bij mezelf: en ze zouden jou met een schoenmakershamertje – zo’n klein venijnig geval weet je wel – een deuk in je hoofd moeten slaan…, want ook mensen die niet zo vurig zijn als Mark Rutte kunnen best eens kwaad en driftig worden.
Dat het noodlot Mark gezegend heeft met een extravert karakter vertellen zelfs de Maya’s ons.
Ik heb met mijn programma New Age Astrologie zijn geboortegegevens ingevoerd en het resultaat was verbluffend. Mark is ook volgens de Maya’s echt voor actie geboren: een vrolijke man dus… ; hij kan het ook niet helpen…:

Tzolkin 13 = Ben of Hemelwandelaar en de Toon is 1

BEN of Rode Hemelwandelaar
Ben is zeer expressief. Zijn bewustzijn is mondiaal. Ben is populair, talentvol, competent en weet veel. Hij is de goddelijke boodschapper. Hij is een voorvechter van principes, een kruisvaarder. Hij houdt van uitdagingen en is een voorvechter van rechtvaardigheid. Ben schudt de mensheid wakker met vooruitstrevende ideeën. Hij heeft de moed grenzen te verleggen en daarmee naar buiten te treden.
Ben houdt er van om uitdagingen aan te gaan, maar wordt eigenlijk altijd uitgedaagd om zijn oordelende aard af te remmen en zijn rigide houding te matigen.
Ben’s ego verleid hem tot grootspraak en overheersen. Bij tegenstand maakt hij makkelijk ruzie
Ben kan zijn strijdersgedrag verzachten door een diepe kennis van de menselijke natuur te verwerven en goede sociale vaardigheden te ontwikkelen.

HUN: Magnetische Toon – Toon van Doelstelling
Mensen die geboren zijn met het getal 1 zijn agressief en krachtig. Als een magneet trekken ze energie naar zich toe om nieuwe doelen te verwezenlijken. Zij kunnen niet goed tegen dagelijkse routines.
Zij hebben de neiging op hun best te zijn, wanneer ze de uitdaging kunnen aangaan om iets geheel nieuws uit te proberen. Ze zijn besluitvaardig en goed in het opstarten van projecten, maar de uitdaging is om dit dan ook af te maken. Doorzettingsvermogen ontwikkelen dus.
Degenen met deze invloed kunnen bot en vooringenomen zijn. Ze kunnen moeilijk in de omgang zijn, vooral in een gezelschap waarin ze opdringerig gedrag gaan vertonen omdat ze graag in het middelpunt van de belangstelling willen staan. Aan de andere kant zijn het ook ruimhartige vrienden en standvastige partners.

Over AstroLogicus

Geboren in Zwolle. ZON in Steenbok, MAAN in Maagd, Ascendant in Weegschaal. Eigen website : www.wimduzijn.nl

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s