Opmerkelijk nieuws: Ellen DeGeneres verlaat op Plutonische wijze de showwereld.
Haar horoscoop (in dit geval de zogenoemde progressieve horoscoop) laat zien dat het noodlot iedereen kan treffen, zelfs mensen die jarenlang deel uitmaakten van wat men in de showbizwereld de ‘jetset’ noemt.

Het programma NEW AGE ASTROLOGIE kent een progressiesysteem dat aangeeft welke planeetaspecten op een bepaald tijdstip werkzaam zijn.
Dramatische gebeurtenissen (positief of negatief) gaan vaak samen met herhalingen van aspecten die voorkomen in de geboortehoroscoop, en in het geval van Ellen DeGeneres is dat het aspect dat de planeet Pluto (een planeet die in zijn negatieve gedaante voor alles staat wat giftig, wreed en empathieloos is) maakt met de Zon.

Mensen met een negatief Zon-Pluto-aspect worden altijd op de een of andere manier geconfronteerd met chaos en destructief gedrag, soms als dader, maar vaker, omdat niet iedereen in de positie zit waarin hij of zij als dader op kan treden, als slachtoffer.


Geert Wilders, Thierry Baudet en Rita Verdonk, mensen met een negatief Zon-Pluto-aspect in hun horoscoop, zijn (of waren) in het verleden zowel dader als slachtoffer. Ze vallen iemand aan en krijgen onmiddellijk een immense bak gif over zich heen gegooid, soms terecht, maar omdat Pluto in zijn negatieve gedaante het blinde, irrationele kwaad vertegenwoordigt, veelal volstrekt onterecht.
Ellen DeGeneres ziet zichzelf als slachtoffer, maar ze maakt het besluit zich terug te trekken op een moment waarop in haar progressive horoscoop het negatieve Zon-Pluto-aspect uit de geboortehoroscoop wordt herhaald. Je zou die daad daarom kunnen zien als een door grote boosheid gedreven plutonische daad: “Bekijk het maar, Fuck You, ik stop ermee.”
Dat het aspect werkzaam is merk je ook uit de commentaren in de media. Vrijwel iedereen wijst op ‘beschuldigingen van seksueel wangedrag, racisme en intimidatie’, een aanklacht die op zo een grote schaal wordt herhaald en doorgegeven aan mensen in de hele wereld, dat iedereen gaat geloven dat het wel waar MOET zijn.
Ook al is het niet waar, je karakter is al zo beschadigd dat je met goed fatsoen niet meer een gewoon normaal mens kunt zijn. Dat noemt men heksenjacht, een vorm van gedrag die binnen een wereld waarin de moraal plutonisch van aard is heel normaal wordt gevonden.

Ascendant in het lief makende teken Vis, de mannelijke planeten Mars en Saturnus
(samen met Jupiter via het teken Boogschutter) dominant in huis 10

Uit de media – Einde van een tijdperk:
Ellen DeGeneres stopt na 19 jaar met talkshow

Het programma van Ellen DeGeneres stopt na negentien seizoenen en ruim 3000 uitzendingen. Ellen DeGeneres onthulde woensdag (12.05) dat haar show, “The Ellen DeGeneres Show”, zal eindigen in 2022 tijdens het 19e seizoen. De aankondiging komt nadat de presentatrice en haar team werden onderzocht op beschuldigingen van pesten op de set en een giftige omgeving, die vorig jaar opdoken…
Ellen heeft niks gezegd over de lopende onderzoeken van het programma naar wangedrag en de beschuldigingen dat ze achter de schermen verschrikkelijk verschrikkelijk zou zijn. (www.lofficiel.be, 12.05.2021)

Dinsdag, op 11 mei, maakte ze die beslissing voor het eerst bekend aan haar personeel. “Als creatief persoon moet je constant uitgedaagd worden”, klinkt het bij Ellen. “Maar hoe geweldig ik de show ook vind, het is gewoon geen uitdaging meer. Het is niet leuk meer.”
Niet toevallig hakt Ellen de knoop door na een bijzonder moeilijk jaar, waarin ze door enkele voormalige werknemers beschuldigd werd van racisme en pestgedrag. “Haar motto is ‘be kind to one another’, maar dat geldt alleen als de camera’s uit zijn”, klonk het. Warner Bros. opende zelfs een intern onderzoek naar de presentatrice. Nu lijkt ze de eer aan zichzelf te houden door zelf de stekker eruit te trekken.
We vinden het heel jammer”, aldus Mike Darnell, tv-verantwoordelijke bij producent Warner Bros. “Ik probeerde haar op andere gedachten te brengen, maar ik begrijp waarom ze wil stoppen..” (HLN Nieuws, 12-5-2021)

Na flink wat beschuldigingen aan haar adres, een intern onderzoek en publieke excuses komt nu dan toch nog het bericht dat je aan zag komen: Ellen DeGeneres stopt met The Ellen DeGeneres Show.
Ellen begon haar show in 2003 en die werd al snel een hit. Tot vorig jaar verontrustende berichten naar buiten kwamen over een giftige en onveilige werkomgeving. Waar seksueel wangedrag, racisme en intimidatie aan de orde van de dag waren. Producers en het management van de show, onder wie Ellen zelf, zouden hier schuldig aan zijn. (amayzine.com/nl/, 12-5-2021)

‘Het was heel kwetsend voor me… Ik zat thuis en ik las een verhaal over dat mensen kauwgom moesten kauwen voordat ze mij aanspraken. Ik dacht: oké, dit is hilarisch. Toen kwam ik nog een ander belachelijk verhaal onder ogen en hield het niet meer op. Ik was niet aan het werk, dus ik had op dat moment geen platform. Ik wilde niet reageren op Twitter en dacht: als ik het er niet over heb, gaat het vanzelf weg. Omdat het allemaal zo stom was.’

Over AstroLogicus

Geboren in Zwolle. ZON in Steenbok, MAAN in Maagd, Ascendant in Weegschaal. Eigen website : www.wimduzijn.nl

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s